Hyundail on järgmiseks aastaks lepingud olemas kahe tippsõitjaga - Thierry Neuville’i ja meeskonda naasva Ott Tänakuga. Mõlemad teevad kaasa kõik etapid ja lähevad jahtima maailmameistritiitlit.

Nii Suninen kui Lappi testisid sel nädalal meeskonna testialal Soomes talvistes tingimustes Hyundai i20 N Rally1 autot. See andis vihje, et soomlased võivad tiimis jätkata, kirjutab Rallit.fi.

Abitebouli sõnul on soomlaste positsioon tulevikuks tugev.

„Teemu on meie radaril, aga ma ei oska midagi täpsemat öelda. Ta on meie nimekirjas ja nüüd peame koos meeskonnaga asjad üle vaatama ja tegema ühise tulevikuotsuse,“ sõnas tiimijuht Motorsport.com-i teatel.

Tänavu Hyundais põhikohaga sõitev Lappi aitas hooaja eel tiimi masinat arendada ning saavutas aasta esimeses pooles neli poodiumikohta, kuid on viimasest neljast rallist kolm korda avarii tõttu katkestanud.

Abiteboul andis mõista, et viimasel Kesk-Euroopa rallil tehtud avarii ei nõrgendanud Lappi positsiooni.

„Esapekka on sel aastal meie süsteemi jaoks väga oluline lüli olnud ning on meeskonnas väga positiivseid hetki pakkunud,“ sõnas Abiteboul. „Mulle meeldib mõelda, et ta saab olla osa sellest, mida me tulevikus teeme - ja ma ei pea silmas ainult järgmist aastat. Oleme neid asju arutanud juba mõnda aega ja loodan, et jõuame sellega järgmiste päevade jooksul lõpule,“ lausus Abiteboul.

Tiimijuht andis ka Autospordile selge vihje, et ilmselt nad neljandat autot uuel hooajal välja ei pane.

„Esmalt peame tagama, et kõik meie olemasolevad ekipaažid saaksid sellise auto, mida nad vajavad. See on kogu meeskonna fookus. Seetõttu peame võib-olla neljanda auto plaanid edasi lükkama,“ sõnas Abiteboul.