Mõned päevad tagasi tegi Hispaania vormeliekspert Albert Fabrega Twitteris salapärase postituse, kus ütles, et ei taha uskuda kõlakat, mida Mehhiko GP-l kuulis.

Fabrega säutsust tulenevalt hakkasid mitmed vormelifännid sotsiaalmeedias spekuleerima, et info, mida ajakirjanik kuulis, puudutab Alonsot.

Kõige populaarsemaks osutus teooria, mille kohaselt liitub Alonso tuleval hooajal Red Bulliga, sest pole oma praeguse tööandja Aston Martini edenemisega rahul. Eimillestki tekkinud info hakkas aga kulutulena levima ning peagi jagasid teooriat ka erinevad väljaanded.

Kõlakatele lisas õli tulle tõik, et oktoobri alguses toimunud Katari GP-l nähti Alonso mänedžeri Flavio Briatoret vestlemas nii Red Bulli tiimibossi Chritian Horneri kui ka Max Verstappeni isa Josiga.

Alonso sõnul pole kuulujuttudel siiski mingisugust alust ning meeskonda ta vahetada ei plaani. „Mul ei ole midagi öelda, need on pesuehtsad spekulatsioonid. Neid levitavad inimesed, kes tahavad lihtsalt pulli teha või jälgijaid juurde saada,“ rääkis Alonso enne sel nädalavahetusel toimuvat Brasiilia GP-d.

„Minu jaoks pole muidugi tore, kui selliste asjade üle nalja tehakse. Ma teen kindlaks, et sellel oleksid tagajärjed,“ lisas pahane Alonso, kes on tänavu teeninud seitse poodiumikohta ja jagab üldarvestuses neljandat kohta.