Tuneeslanna Jabeur kohtus B-grupis tšehhitari Marketa Vondrousovaga (WTA 6.). Jabeur alistas poolteist tundi kestnud kohtumises vastase 6:4, 6:3.

Samas alagrupis jõudis poolfinaali lävele poolatar Swiatek, kes teenis teise järjestikuse võidu. Swiatek alistas 6:0, 7:5 ameeriklanna Coco Gauffi (WTA 3.). Matš kestis samuti poolteist tundi.

B-alagrupis on Swiatekil kahe mängu järel ainsana kirjas kaks võitu. Gauffil ja Jabeuril on kirjas üks võit, Vondrousova on mõlemad senised mängud kaotanud. Selle grupi viimastes mängudes kohtuvad omavahel ööl vastu laupäeval Swiatek - Jabeur ja Cauff - Vondourosova.

A-alagrupis pannakse lõplik paremusjärjestus paika Eesti aja järgi tuleval öösel. Kahe vooru järel on liider ameeriklanna Jessica Pegula (2 võitu). Arõna Sabalenkal ja Elena Rõbakinal on kahe mänguga kirjas üks võit, Maria Sakkari on kaotanud mõlemad mängud.

Viimases voorus kohtuvad Pegula - Sakkari ja Sabalenka - Rõbakina.

***

Kontaveiti ja Jabueri vaheline kohtumine toimub 11. novembril Tondiraba jäähallis. Pääsmeid suurele tenniseõhtule saab osta Piletitaskust.