Esimest poolaega valitses Levadia ja 38. minutil saadud nurgalöögist lõi Heitor palli väravasse. Kuid videokohtunikud tuvastasid, et eelnevalt käis pall vastu Levadia mängija Rasmus Peetsoni kätt ning tabamus tühistati. „Muidugi tühistati ära. Seal oli mitu kätt, enne mind oli Pärnu mehe käsi. Aga mis teha - otsus võeti vastu selline,“ oli Soccerneti ülekandes nõutu Peetson, kelle meelest käis pall enne pärnaka Kristjan Kase käe vastas.

Levadia lõpetas mängu kümnekesi, sest teise poolaja keskel sai punase kaardi keskkaistja Heitor, kes lõi Ronaldo Tiismaad küünarnukiga kõri piirkonda. Asja vaatasid üle ka videokohtunikud, kes olid vilemehe otsusega päri.

0:0 seisus otsis Levadia maruliselt väravat, aga kohtunik lisas mängule ainult kaks lisaminutit ja tabamuseni nad ei jõudnud. Peetsonile ei mahtunud juhtunu pähe. „Lõpus toimunu oli ka piinlik. Kuidas saab sellises mängus anda ainult kaks lisaminutit? Ebareaalne. Piinlik isegi. Väravavaht pani kümme minutit palli mängu, kümme vahetust ja kaks lisaminutit. Ma ei tea. Kus on austus meie vastu? Päriselt! Mis teha, selline see elu on siin,“ tundis löödud moe ja vesiste silmadega Peetson, et neile tehti mängus liiga.

Flora alistas Transi

Liidermeeskond FC Flora võitis täna võõrsil Narva Transi 3:1 (2:0) ja kasvatas Levadia ees eduseisu juba viiepunktiliseks. Flora väravad lõid Mark Anders Lepik ja Robert Veering avapoolajal ning Danil Kuraksin 89. minutil. Transi poolel jõudis sihile Tristan Koskor, kes realiseeris 71. minutil penalti.

Tänases kolmandas mängus alistas FC Kuressaare võõrsil Tartu Tammeka Otto-Robert Lipu väravast 1:0.

Premium liigas jääb veel mängida vaid kaks vooru.