Spurs oli terve kohtumise tagaajaja rollis ja kolmanda veerandaja keskpaigas kärises vahe lausa 20-punktiliseks. Neljandal veerandajal jäi Suns aga hambutuks ja külalised tegid vahe tasa. Viimasele minutile mindi siiski vastu võõrustajate 114:109 eduseisul, kuid seejärel säras Victor Wembanyama kahe korviga ja Spurs jõudis punkti kaugusele.

Viis sekundit enne lõppu patustas Sunsi tähtmängija Kevin Durant pallikaotusega ja vaheltlõike teinud Keldon Johnson viis külalised 115:114 juhtima. Kuna Duranti viimase sekundi raske kahene ei tabanud, siis jäi see ka lõppskooriks.

Spursi parimana viskas Johnson 27 punkti. 19-aastane Wembanyama panustas võitu 18 punkti ja kaheksa lauapalliga. 18 silma sai kirja ka Devin Vassell. Sunsi poolelt kogus Durant 27 punkti ja seitse korvisöötu. Eric Gordon lisas 20 ja Grayson Allen 19 silma.

Wembanyama rääkis pärast kohtumist, et kuigi kauaaegne iidol Durant tekitas temas elevust, siis samas mingit aukartust noor prantslane ei tundnud. „Ta oli just nagu tipphetkede videotes ja mängis täpselt nii nagu ootasin. Mõtlesin sellest [Duranti vastu mängimisest] juba enne oma NBA debüüti. Aga pidin teda korralikult survestama ja mõtlema, et ta lömastab mu. Mind ei huvita, et ta on mu iidol ja hinnaalandust ei teinud.“

Spursil ja Sunsil on nüüd võrdselt kaks võitu ja kaotust, millega jagatakse läänekonverentsis kaheksandat kohta.

Teistes kohtumistes alistas Los Angeles Clippers Paul George’i 27 punkti toel Orlando Magicu 118:102 ning New York Knicks oli 109:91 parem Cleveland Cavaliersist.