Temporündaja Tammemaa valiti 918 pealtvaataja ees peetud kohtumise väärtuslikuimaks mängijaks, olles võitu panustanud 9 punkti (kasutegur +4, rünnak 67%).

Nurgaründaja Tähe arvele jäi võistkonna paremuselt teise skooritegijana 11 punkti (+3, rünnak 58%). Berliini resultatiivseim oli Tähest ühe punkti enam toonud nurgaründaja Daniel Malescha.

Berliini klubi kodulehe mängu ülevaates tuuakse välja, et eriti silmapaistev oli Tammemaa esimeses ja kolmandas geimis. Mäng algas Tammema ilusa serviseeriaga (4:0) ning seisult 9:6 tehti tema pallingul veelgi võimsam spurt, mis saadi Bundesliga eelmise hooaja seitsmenda klubi poolt pidama alles seisul 16:7 - sellesse seeriasse jäi ka kaks serviässa, mida Tammemaa paugutas mängu peale kokku viis (kogu meeskond sai kirja 10 ässa). 24-st servist lipsas Tammemaal sisse ka neli serviviga. Tammemaa servidest võttis Berliin ka kolmandas geimis sisse kiire 9:0 algedu.

Berliini Recycling Volley, kes on Saksamaa viimase kolme hooaja meister, on hooaega alustanud kahe võiduga. Möödunud reedel võideti 3:1 (21:25, 25:20, 25:17, 29:27) Giesenit, kes lõpetas eelmise hooaja viiendal kohal.

Järgmise mängu peab Berliin laupäeval, kui Saksa karikasarja kaheksandikfinaalis kohtutakse võõrsil Andri Aganitsa ja Martti Juhkami eksklubi Friedrichshafeniga. Meistrite liiga hooaega alustab Berliin 23. novembril, enne mida tuleb neil pidada veel kolm liigamängu.