Käesoleva hooaja eel Saksamaa tugevuselt kolmandasse liigasse siirdunud Mamporia koduklubi HC Empor Rostock on alustanud võimsalt, kui üheksa mängu järel juhitakse liigat ja kaotatud on vaid üks punkt.

“Võib öelda, et sügis on alanud hästi. Saan täisprofessionaalina käsipalli mängida ning kuigi sats on uus ja mängupilt ei ole veel täiuslik, on tulemused väga head. Veedame tiimikaaslastega palju aega koos ka vabadel hetkedel,“ sõnas kaheksa kohtumisega 27 tabamust kirja saanud endine kehrakas.

“Ega päeva lõpuks siin [koondise juures] väga palju uut ei ole. Martin Noodla on ka varasemalt mind juhendanud noortekoondistes ning loomulikult ka meeste seas abitreeneri rollis olnud. Teatud asjad on jäänud samaks ka endise juhendaja ajast ning see nädal üritame detaile juurde lisada,“ sõnas Mamporia uue näoga koondisest rääkides.

“Iga mees tahab koondises oma maa eest pingutada ning endale võimalikult palju mänguaega välja teenida. Kui suur saab minu roll olema, see oleneb juba täielikult minust endast. Läti koondis peaks enamikust meestele väga tuttav olema, kuna koosneb suuresti Balti liigas pallivatest meestest. Usun, et meil on väga hea võimalus sellest paarist võitjana edasi minna,“ lisas koondislane.

Eesti koondise kogunemisele kutsutud mängijad: Rasmus Ots, Armis Priskus, Madis Valk, Mathias Rebane, Karl Kõverik, Sigmar Seermann, Ott Varik, Alvar Soikka, David Mamporia, Karl Toom, Alfred Timmo, Hendrik Koks, Mihkel Lõpp, Tõnis Kase, Karl Roosna, Otto Karl Kont, Markus Viitkar, Hendrik Varul, Karl Kramm, Artur Morgenson.