Mathis ütles alustuseks, et uude klubisse sisseelamine on kulgenud valutult, sest meeskonnakaaslased on olnud väga toetavad.

„Kõik on mind hästi vastu võtnud ja seletanud, kuidas siin tiimis asjad käivad. Väga lihtne on olnud kohaneda,“ lausus ameeriklane.

Mathise sõnul on tema suur unistus endiselt mängida NBA-s, kuid ta võtab asju rahulikumalt kui näiteks viis aastat tagasi. Hetkel tahab ta end tõestada Euroopas.

„Mõistagi tahaksin endiselt NBA-s mängida, aga praegu tahan olla Euroopas ja mängida nii kõrgel tasemel, kui võimalik. Euroopas olles tahan võtta maksimumi,“ lausus 26-aastane ja 192 cm pikkune tagamängija.

Mathise arvates on suurim väärarvamus, mis levib sportlaste/tippkorvpallurite kohta, et nad on ülbed. „Vahest see stereotüüp, et sportlased on ülbed ja üleolevad. Ma olen olnud paljudes erinevates tiimides, on olnud väga palju erinevaid meeskonnakaaslasi ning saan võib-olla ühe käe sõrmedel üles lugeda, kes on olnud sellised.“

Küsimusele, millist mängu ta sel hooajal kõige enam ootab, vastas Mathis: „Ilmselt järgmist. Zaragoza on tugev Hispaania liiga meeskond. Nad mängivad väga kõrgetasemelist korvpalli. Loodetavasti suudame nende vastu võita.“

Vaata videointervjuust, mida Mathis veel rääkis!