Eesti meistermeeskonnale sai saatuslikuks kehv viimane veerand, mis kaotati 12:26.

Külaliste suurimad korvikütid olid Mark Smith 21, Dejan Kravic 17 ja Mitchell Watt 13 punktiga. Kalevi parimana tõid Hugo Toom ja Oleksandr Kovliar võrdselt 16 ja Kregor Hermet 15 silma.

Kalev/Cramo alustas Kalevi spordihallis täismaja ees peetud mängu suurepäraselt ja juhtis esimese viie minut järel 15:4. Avaveerandi lõpuks olid head kaitsemängu näidanud kodumeeskonna edunumbrid 24:14.

Poolteist minutit enne teise perioodi lõppu juhtis Kalev veel 12 punktiga, kuid hispaanlased tegid 5:0 spurdi ja vähendasid poolajavileks vahe 39:32-le.

Teise poolaja alguses jäi Kalev rünnakul selgelt hätta ja külalised jõudsid punkti kaugusele. Avaminutite ehmatuse järel kosus uuesti ka Kalev ning perioodi lõpuks saadi taas korralik edumaa - 60:52.

Otsustav periood algas paraku taas Zaragoza spurdiga (11:0) ja kolmandaks minutiks pääsesid külalised ette 63:60. Järgnes punkt-punkti heitlus, kus mängu saatuse otsustasid lõpuminutid. Kalevil oli 49 sekundit enne lõppu kolmepunktilises kaotusseisus (71:74) rünnakuõigus, kuid paraku patustas Kovliar pallikaotusega. Trae Bell-Haynes tabas seejärel mõlemad vabavisked ja Kovliari möödaviske järel tegi Mark Smith juba seisuks 78:71. Lõppseisu vormistas Kovliar vabaviskejoonel.

Nii Kalev kui Zaragoza olid eurosarja alustanud võitudega. Eesti klubi alistas avamängus Joonas Riismaa tööandja Brindisi kodusaalis 76:70, Zaragoza oli Brindisist võõrsil lisaaja järel üle 91:87.

Kuigi Iisraeli klubi Ness Ziona loobumise järel kahanes F-grupp kolmeliikmeliseks, ei pruugi alagrupis teisena lõpetamine edasipääsu tähendada, sest tänavu on Europe Cupil 10 alagruppi. Järgmisesse ringi jõuavad kõikide gruppide võitjad ja kuus paremat teise koha võistkonda.

Hispaania kõrgliigas hoiab Zaragoza kahe võidu ja viie kaotusega 15. kohta. Viimati alistati kodusaalis Badalona Juventut koguni 113:83. Võistkonna kuulsaim mängija on 27-aastane ja 208 cm pikkune tsenter Jahlil Okafor, kes valiti 2015. aasta NBA draft’is kolmandana. NBA karjäär läks aga kiirelt allamäge ning pärast vahepeatusi Hiinas ja Mehhikos mängib ta nüüd esimest hooaega Euroopas. Seni on Okafor Hispaania liigas visanud keskmiselt 12 punkti ja võtnud 4,7 lauapalli. Täna Okafor Kalevi vastu ei mänginud.