Eelnevatel aastatel Itaalia Seria A tipu lähistele kuulunud Kaspar Treieri tööandja Sassari Dinamo sai ühe võidu kõrvale juba neljanda kaotuse, kui nad jäid kodusaalis kindlalt 74:94 alla Tortonale. Kui esimese veerandi kaotasid võõrustajad napilt kahe punktiga, siis poolajapausiks olid nad juba taga 32:49 ja kolmandal neljandikul läks Tortona lõplikult oma teed.

Sassari parimana tõi endine NBA mees Alfonzo McKinnie 17 punkti. 24-aastane suur äär Treier 21 minutiga kätt valgeks ei saanud (visked 0/3), plusspoolele jäi tema kaks nopitud lauapalli. Samal ajal oli tema +/- näitaja -22 meeskonna üks kehvem.

Veel nukram on Riismaa koduklubi Brindisi seis, sest nad on üks kahest võiduta meeskonnast. Viimati jäid nad 72:78 alla Pistoiale. Kuraditosin minutit platsil möllanud 21-aastane eestlane jäi niisamuti nullile (visked 0/1) ja statistikasse läks kirja kolm lauda.

Jõesaar jätkab Poolas täiseduga

Seitsme vooru järel on Leedu kõrgliigas võiduta Carlos Jürgensi tööandja Nevėžis, kes viimati jäi võõrsil 74:89 alla Vilniuse Wolvesile. Algviisikus startinud 25-aastase Jürgensi arvele jäi kuus punkti (visked platsil 2/4 ja vabaviskejoonelt 2/4), kolm lauda ja kolm korvisöötu. Ent teisalt tegi eestlane viis pallikaotust ning tema veerandtunnise mängu jooksul jäi meeskond 20 silmaga miinusesse.

Ilusam elu on Poolas Janari Jõesaarel, sest tema tööandja Włocławeki Anwil jätkab kuue vooru järel täiseduga. Viimane õnnestumine tuli õite napilt, sest nad alistasid võõrsil Szczecini Kingi lisaajal 93:92. 29-aastase eestlase arvele jäi 20 minutiga kaheksa punkti (visked platsilt 3/6 ja vabaviskejoonelt 2/2) ja kaks lauda, sealjuures otsustavatel hetkedel säras Jõesaar ka kulbiga.

Hollandi-Belgia ühisliiga viiendas voorus võttis hooaja neljanda võidu Oostende, kes alistas 91:75 Leuven Bearsi. Võitjate poolel sai Eesti koondise keskmängija Matthias Tass kirja kuus punkti (visked 3/4) ja kaks lauda.