Kolmandalt kohalt startinud Verstappen tõusis stardiga liidriks. Kiire lõpu sai tema tiimikaaslase Sergio Perezi võistlus. Mehhiklane jõudis kodupubliku ees startides esimesse kurvi esimesena, aga ta põrkas kokku Charles Leclerciga ning pidi sõidu katkestama. Esimesena startinud, aga Verstappenile koha kaotanud Ferrari mees sai sõitu suuremate probleemideta jätkata.

35. ringil peatati sõit paarikümneks minutiks, sest karmi avarii tegi Kevin Magnussen (Haas). Taanlane käis pärast rajapiiretesse sõitmist - väljasõidu põhjustas purunenud vedrustus - arstlikus kontrollis, kus ta terveks tunnistati.

Mehhiko GP-l võttis lõpuks kindla võidu Verstappen. Lewis Hamilton (Mercedes) teenis teise ja Leclerc kolmanda koha. Esikolmikule järgnesid Carlos Sainz (Ferrari), Lando Norris (McLaren) ja George Russell (Mercedes). Kümne parema sekka mahtusid veel Daniel Ricciardo (AlphaTauri), Oscar Piastri (McLaren), Alex Albon (Williams) ja Esteban Ocon (Alpine).

Hooaja lõpuni jääb pärast veel kolm etappi. MM-tiitli kindlustanud Verstappenil on koos 491 punkti. Talle järgnevad Perez (240 p) ja Hamilton (220 p). Meeskondlikus arvestuses on Red Bullil võitjana kogutud 731 punkti. Neile järgnevad Mercedes (371 p) ja Ferrari (349 p). Hooaeg jätkub järgmisel nädalavahetusel Brasiilias.

Esmaspäeva õhtul läheb eetrisse ka Delfi vormeli-podcasti „Ringiga ees“ värske osa. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee