Kui enne matši eeldati, et Furyl ei tohiks kamerunlase alistamisega probleeme tekkida, siis reaalsus oli midagi muud ning hoopis Ngannoul õnnestus kolmandas raundis konkurent pikali lüüa.

Fury sai küll kiirelt püsti, aga järgnenud seitsme raundi jooksul ei suutnud ta Ngannout nokauteerida ja vajas seega vabavõitleja alistamiseks kohtunike otsust. Kusjuures Fury võidunumbrid olid lõpuks kõigest 94:95, 96:93, 95:94, mis tähendab, et Ngannoul jäi võidust puudu vaid üks punkt.

„Kindlasti polnud sellist asja stsenaariumis kirjas. See oli ilmselt mu viimase kümne aasta kõige keerulisem matš. Francis on tõeline võitleja, kellel on tugev löök, ja kindlasti on ta palju parem poksija, kui oleksime eales uskunud,“ rääkis Fury pärast võitu.

Tegemist oli ametliku matšiga, mis läks mõlema sportlase statistikasse, kuid Furyle kuuluvat WBC meistrivööd mängus ei olnud.

35-aastane Fury on nüüd profina pidanud 35 matši ja püsib endiselt kaotuseta. Fury kontol on 34 võitu ja 2018. aastast pärinev viik Deontay Wilderiga. Nokaudiga võite on tal kirjas 24. 37-aastane Ngannou alustas aga poksikarjääri kaotusega.