Võõrsil mänginud Paide pääses Sportland Arenal juhtima 10. minutil Bubacarr Tambedou väravast, mis sündis kiirrünnakul.

Viigiväravat jahtinud Flora surve kandis esimest korda vilja 65. minutil, kui vanameister Konstantin Vassiljev kõmmutas karistusala lähistelt palli võrku.

Vassiljev mängis suurt rolli ka Flora võiduvärava puhul, kui andis 80. minutil hea nurgalöögi, mille järel suunas palli peaga võrku Mark Anders Lepik.

Paidel avanes normaalaja viimastel sekunditel suurepärane võimalus viigistamiseks, kui Andre Frolov pääses lähedalt peaga löögile, kuid pall lendas värava keskele, kus oli Flora puurilukk Evert Grünvald.

„Kui tahad Florat võita, tuleb oma võimalused ära kasutada. Me ei olnud selles osas piisavalt head. Flora kasutas oma võimalusi paremini ära. Sa võid olla esimesel 70 meetri parem, aga asi otsustatakse viimase 30 peal. Oleksime pidanud saama parema tulemuse, aga ei saanud. Peame jätkama tööd,“ sõnas Paide peatreener Ivan Stojković mängujärgselt ERRile.

Flora peatreener Jürgen Henn oli võiduga mõistagi rahul, kuigi tunnistas, et see tuli liiga raskelt. “Suutsime täna standarditega, millega oleme paar päeva tööd teinud, võidu võtta. Otsustavatel hetkedel toimis kõik.“

Levadia kaotas Kaljule

FCI Levadia kaotas võõrsil väravaterohkes mängus Nõmme Kajule 3:4. Levadia juhtis küll 1:0 ja 2:1, kuid Kalju lõi teise poolaja keskel kõigest kolme minuti jooksul kaks väravat ja pääses ette 3:2. Joao Pedro viigistas 80. minutil penaltist, kuid neli minutit hiljem lõi vahetusmees Zyen Jones Nõmme võiduvärava.

Levadia väravavaht Karl Andre Vallner oli kaotusest šokeeritud. „Kuna meile löödi neli, siis on väga valus. Tundus, et laseme, siis tuleme ja võtame ära. Siis lasime uuesti, tulime jälle ja oligi tunne, et võtame ära ... Nii kergelt laseme endale lüüa. Peab üle vaatama, kuidas need väravad täpselt tulid,“ kommenteeris Vallner.

Kolm vooru enne hooaja lõppu on Floral liidrina 75 punkti, FCI Levadia jääb kolme punkti kaugusele.