Fury valduses on praegu WBC meistrivöö ning Ussõkile kuuluvad WBA, WBO ja IBF-i tiitlid. Seega kerkiks Fury ja Ussõki duelli võitja raskekaalu absoluutseks tšempioniks. Viimati olid raskekaalu kõik tähtsamad tiitlid ühe mehe valduses 1999. ja 2000. aastal, kui ala valitses Lennox Lewis.

Saudi Araabias peetavat Fury ja Ngannou matši on vaatama sõitnud ka Ussõk. Hotelli fuajees said kaks meest omavahel ka kokku. „Tule siia, kallistame. Vennas, tule ja kallista mind,“ sõnas Fury Ussõkit kohates. Seejärel leidsidki kaks meest teineteise embusest, mille käigus tõstis Ussõk rivaali ka õhku. „Ma vajasingi seda,“ viskas Fury nalja.

Vastavalt sõlmitud lepingule leiab Fury või Ussõki duell aset 23. detsembril või jaanuaris. See peaks sõltuma tänasest Fury ja Ngannou duellist. Kui Fury vajab taastumiseks rohkem aega, siis lükatakse eelnevalt mainitud matši jaanuari.

Fury on aga teatanud, et tema tahab kindlasti poksida 23. detsembril ning nõuab selle kuupäeva austamist ka Ussõkilt. Seni on kõlanud jutud, et Ussõk tahaks matši pidada jaanuaris, kuna siis saaks ta pidada soovitud 14 nädala pikkuse treeninglaagri.

„14 nädalat? Kujutage nüüd ette, kui väsinud ma sellise laagri lõpuks oleksin. Ma olen 23. detsembril siin tagasi ja matšiks valmis. Seejärel asun ma jõule nautima,“ teatas Ussõk, et ka tema soovib kindlasti 23. detsembril ringi astuda.