Tottenham pidas enda kümnenda vooru kohtumise reede õhtul, kui võõrsil alistati Crystal Palace 2:1. Külalised asusid juhtima 53. minutil Joel Wardi omavärava järel. 66. minutil suurendas Tottenhami eduseisu Son Heung-Min. Kodumeeskond lõi auvärava neljandal üleminutil, kui skoori tegi Jordan Ayew.

Hooaja eel eeldati, et Tottenhamil läheb raskeks, kuna nende senine juhtmängija Harry Kane otsustas klubist lahkuda ja liituda Müncheni Bayerniga. Kane’i asemel on tipuründesse nihutatud Son, kes on kümne kohtumisega saanud kirja kaheksa väravat, mis annab Premier League’i väravaküttide edetabelis Erling Braut Haalandi järel teise koha. Son’i kõrval on suurde rolli kerkinud suvine suurost James Maddison. Tottenham maksis suvel ründava poolkaitsja eest Leicester City’le ligemale 50 miljonit eurot.

Tottenhami edulugu on olnud üsna ootamatu ka seetõttu, et suvel vahetas klubi peatreenerit. Ameti võttis üle austraallane Ange Postecoglou, kes juhendas varasemalt Glasgow Celticut.

„Naudin igat mängu. Tahan, et mängijad teeksid sama. Me ei pea nautima tabelis esikohal olemist, vaid peame nautima, et saame olla osa suurepärasest jalgpalliklubist,“ teatas Postecouglou järjekordse võidu järel.

Tottenham on senise kümne kohtumisega kogunud 26 punkti. Ükski teine Premier League’i treener ei ole oma esimese kümne matšiga varasemalt rohkem punkte teeninud.

Tottenhamil on nüüd tabeliliidrina koos 26 punkti. Teist kohta jagavad Manchester City ja Londoni Arsenal 21-ga. Neil on aga üks matš vähem peetud. Viimati oli Tottenhamil aga turniiritabelis liidrina nii suur edumaa hooajal 1960/61.