Lillard viskas läinud öösel NBA-s oma meeskonna parimana 39 punkti, kui Bucks alistas Philadelphia 76ersi 118:117. Lisaks võttis korvikütt kaheksa lauapalli ja jagas neli resultatiivset söötu.

Tegemist on ühtlasi Bucksi klubi uue rekordiga, sest ükski debütant pole varem sellist punktisaaki kogunud. Senine rekord oli 1984. aastast 34 punktiga Terry Cummingsi nimel.

Lillard otsustas ka eilse mängu saatuse, kui tabas 11 sekundit enne sireeni kaks vabaviset ja kasvatas Bucksi edu neljapunktiliseks. Lillard saatis seejuures korvi kõik 17 vabaviset, mängust tabas ta viskeid 20-st üheksa.

Kaksikduubli teinud Giannis Antetokounmpo arvele kogunes 23 punkti ja 13 lauapalli.

„Mul on olnud klubikaaslastega piisavalt vestlusi, eriti Giannisega. Mängule tulles teadsin, missugused ootused neil minu suhtes on. Nad julgustasid mind olema see mees, kes mängu kontrollib ja otsustab, kui on käes tähtsad hetked,“ sõnas Lillard matši järel, vahendab ESPN.

Teises eilses mängus alistas Los Angeles Lakers Phoenix Sunsi 100:95. Anthony Davis viskas 30 ja LeBron James 21 punkti. Sunsi poolel kogus Kevin Duranti 39 punkti ja 11 lauapalli.