Kuigi 20-aastane Medjedovic on pistnud sel hooajal taskusse juba üle 300 000 dollari, siis finantspoole eest ta seni veel vastutama pole pidanud.

„Djokovic on mind finantsiliselt palju aidanud. Ta annab mulle kõike, mida karjääri jaoks vajan ja on kõik kinni maksnud. Ta on mind vajadusel aidanud ja teeb seda endiselt igal võimalikul viisil. Ma oled väga õnnelik, et ta mu jaoks olemas on,“ vahendab Tennis 365 Medjedovici öeldut.

Ning mõistagi on ka Mejedovici isa maailma esireketi käitumisest vaimustuses.

„Me ei kulutanud sentigi. Ja uskuge mind, et see ei olnud tennisemaailmas sugugi väike summa [mis Djokovic tasus], vaid otse vastupidi. Kujutage ette, et maailma parim mängija helistab mu pojale, et hooaja eel koos trenni teha. See on sama, kui Lionel Messi või Cristiano Ronaldo ütleksid, et „Lähme mängime jalgpalli,“ või „Anna mulle teada, kui midagi vajad,““ rääkis Eldin Medjedovic eelmisel aastal Sportalile antud intervjuus.

„Sellised asjad on tänapäeva maailmas tõeline haruldus, aga jumal tänatud, et leidub inimesi, keda ei huvita ainult raha, vaid ka inimlik külg,“ lisas ta.

Medjedovic alustas tänavust hooaega maailma 255. reketina, kuid tänu Mallorca Challengeri tiitlile ja Astana ATP 250 turniiril poolfinaali jõudmisele on tema edetabelikoht kõvasti paranenud.