„Uus ralli on alati huvitav asi, kuna saad sõita uutel teedel. Mulle on alati meeldinud asfaldil sõita, seega ootan rallit põnevusega,“ sõnas Neuville võistluse eel.

Mitmed sõitjad - kaasa arvatud Sebastien Ogier ja Elfyn Evans - on ralli eel nurisenud pikkade ülesõitude üle, sest kiiruskatsed sõidetakse nii Tšehhis, Saksamaal kui Austrias. Võistluste hoolduspark asub Saksamaal Passaus, kuid neljapäeval algab võistlus sellest 291 km kaugusel Prahas, kus läbitakse vaid lühikesed 2,44 km ja 8,92 km pikkused kiiruskatsed.

„Lõppude lõpuks on see kilomeetrite arvestuses väga pikk ralli. Ülesõitude lõigud on pikemad kui ühelgi teisel kalendris olnud võistlusel,“ lausus Neuville. „Siiski olen kindel, et see on endiselt huvitav.“

„Kõige tähtsam on leida masinale head seaded, sest kolme päeva jooksul sõidetakse kolmes erinevas riigis ja seega ka erinevat tüüpi teedel,“ lisas belglane.

Üldse läbitakse Kesk-Euroopa rallil kiiruskatsete vahel üle 1300 kilomeetri.

Kesk-Euroopa ralli testikatse (3,62 km) algab täna kell 17.01. Ralli esimene kiiruskatse sõidetakse Prahas homme algusega kell 15.05.