Nimelt otsustas noor argentiinlane mängu lisaminutitel, kui FC Kopenhaagen oli teeninud 11 meetri karistuslöögi, hiilida penaltipunkti juurde ja seda jalaga tampida, et valgeks värvitud punkt oleks võimalikult kehvas seisus.

Hetk hiljem tõrjus Unitedi puurilukk Andre Onana taanlaste ründaja Jordan Larssoni penalti ning kodumeeskond pääses 1:0 võiduga.

Peakohtunik argentiinlase ebasportlikku tegevust tähele ei pannud, kuid jalgpalliekspertide jaoks ei jäänud see märkamatuks. Ilta-Sanomat kirjutab, et Rootsi TV4 stuudios eksperdina töötavale Kim Källströmile nähtu ei meeldinud.

„See oli lapsik trikk. Saan aru, et mänge tahetakse iga hinna eest võita, aga mingi moraal tuleks säilitada, eks?“ lausus Rootsi koondist 131 korda esindanud tippmängija.

Teine ekspert Olof Lindh leiab, et Garnachot tuleks tagantjärele karistada.

Ka Norra TV2-s andsid eksperdid Unitedi noore äärepoolkaitsja tegevusele karmi hinnangu. „See trikk oli ebasportlikkuse tipp,“ leidis Morten Langlil.

Taani ajalehe BT teatel nimetas ka Kopenhaageni kapten Victor Claesson Garnacho trikki väga ebasportlikuks, kuid ta ei uskunud, et see oleks Larssoni penaltilööki oluliselt mõjutanud.

Claessoni meeskonnakaaslane Rasmus Falk ütles, et ta ei märganud Garnacho trikitamist, kuid ka tema seda mõistagi heaks ei kiitnud. „See oli lihtsalt inetu käitumine,“ sõnas Taani koondislane.

Manchester Unitedile tõi eile 1:0 võidu keskkaitsja Harry Maguire’i 72. minuti tabamus. United sai Meistrite liiga alagrupiturniiril alles esimesed punktid ning on nüüd Müncheni Bayerni (9 punkti) ja Galatasaray (4p) järel kolmandal kohal.

19-aastane Garnacho liitus Manchester Unitedi noorteakadeemiaga 2020. aastal, kui inglased maksis Madridi Atléticole tema eest 420 000 naela.