Lakers jäi teise veerandi alguses 18 punktiga kaotusseisu, kuid vähendas poolajavileks vahe 54:63-le ja jõudis otsustava neljandiku alguses 13:0 vahespurdiga vaid kolme silma kaugusele (84:87). Selle spurdi lõpetas Nuggetsi mängumees Aaron Gordon täpse kaugviskega ja Lakers enam ohtlikult lähedale ei jõudnudki.

Denveri suurim staar Nikola Jokic alustas kohe võimsa kolmikduubliga, saades kirja 29 punkti, 13 lauapalli ja 11 resultatiivset söötu. Jamal Murray panustas võitu 21 silma, Kentavious Caldwell-Pope lisas 20, Aaron Gordon 15 ja Michael Porter Jr. 12 punkti.

Lakersi parimana tõi vanameister LeBron James 29 mänguminutiga 21 punkti. Klubi uus täiendus Taurean Prince viskas 18 ja teisel poolajal kahvatuks jäänud Anthony Davis 17 punkti.

38-aastane James viibis platsil üle viie minuti vähem, kui keskmiselt eelmisel hooajal. „Ma mõtlen, et ma tahan alati väljakul olla, eriti kui on võimalus mäng võita või tunned, et suudad meeskonda aidata. Aga ma arvan, et süsteem on paigas ja ma järgin seda,“ sõnas James oma mänguminutite kohta.

Avapäeva teises mängus alistas Phoenix Suns tulemusega 108:104 Golden State Warriorsi. Devin Booker oli võitjate resultatiivseim 32 punkti (visked 16/24), kaheksa korvisöödu ja kuue lauapalliga. Kevin Durant kogus 18 silma ja kümme lauapalli.

Stephen Curry jõudis Warriorsis 27 punktini, kuid tabas 14-st kaugviskest vaid neli. Terve Golden State`i meeskond oli kaugvisetega hädas, sest 43-st üritusest kukkus korvi vaid kümme (23%).