Kalev/Cramo suutis esimestel minutitel vastaste rünnakuid peatada ja juhtis 8:2. Seejärel tuli Brindisi Joonas Riismaa korvide ja söötude toel järgi ning läks ettegi. Kalevi rünnakul ei toimunud suurt midagi, 18 viskest tabati vaid 5. Kui Brindisi juhtis esimese 10 minuti järel 16:13, siis teisel perioodil parandas Kalev/Cramo oma mängu oluliselt. parimal juhul oldi ees 12 punktiga (33:21). Poolaja viimased minutid kuulusid Brindisele, 20 minuti järel kahanes Kalevi edu 37:31 peale.

Teise poolaja alguses haaras Brindisi 9:0 vahespurdi toel kolmepunktilise eduseisu, kuid kolmas veerandaeg lõppes siiski Kalevi 60:52 eduseisul. Viimasel neljandikul külalised enam kordagi haardeulatusse ei jõudnud ja Kalev võitis kohtumise 76:70.

Võitjate parimana kogus Oleksandr Kovliar 21 punkti ja üheksa korvisöötu. Mihkel Kirves lisas 14 ning Kregor Hermet ja Hugo Toom 11 silma. Hermeti arvele jäi ka 11 lauapalli. Brindisi resultatiivseimad olid Xavier Sneed ja Tomas Kyzlink, kes viskasid vastavalt 15 ja 14 punkti. Riismaa sai kirja viis punkti, viis lauapalli ja ühe korvisöödu.

Kalev jätkab Europe Cupi järgmisel kolmapäeval, kui võõrustatakse Hispaania klubi Zaragozat.