Kolmapäeval lähevad Kehras vastamisi kohalik Horizon Pulp&Paper ning Viljandi HC ja Arukülas kohtuvad Mistra ning SK Tapa. Neljapäeval võitlevad HC Tallinn - Põlva Serviti.

Kaotuseta Viljandi sõidab Kehrasse

Nädalavahetusel Sloveenias eurosarjast välja kukkunud Viljandi on sel hooajal kodustes sarjades püsinud ainsana kaotuseta. HC Kehra asub tabelis neljandana, olles võitnud ühe ning viigistanud kaks meistriliiga matši. Eelmise vooru omavahelises jäid viljandlased kindlalt 32:18 peale. „Peame tegema eurosarjast omad järeldused ning tegelema korralikult taastumisega, et reisiväsimusest üle olla. Kehrat alahinnata ei saa, neil on noor ja energiat täis koosseis, kes on valmis kõik meie eksimused ära kasutama. Tulemuse saavutamiseks peame rünnakud korralikult lõpuni mängima ja omad võimalused ära realiseerima,“ vaatas matšile ette Viljandi HC joonemängija Kristjan Koovit.

Arukülas näeb karikavõistluste poolfinaali soojendust

Mistra pidas eelmisel nädalal karikavõistluste kohtumisi, kus kahe mängu kokkuvõttes alistati HC Tallinn ning jõuti poolfinaali, kus siis SK Tapa juba ees ootamas on. Enne seda tuleb aga madistada Eesti meistrivõistluste arvestuses. Lääne-virulased on kahe punktiga viiendal kohal ja nende kolmapäevased vastased kolm punkti eespool kolmandal positsoonil. Esimeses voorus pidasid samad tiimid väga haarava lahingu, kus Mistra lõpuks ühe väravaga peale jäi. „Kohtumine on meile heaks soojenduseks karikaturniiriks, kus me ka SK Tapaga vastamisi läheme,“ rääkis Mistra mängija Martin Johannson.

Tallinn võõrustab Põlvat

Laupäeval Mistrale alla jäänud ning karikavõistlustelt välja kukkunud pealinlased võtavad neljapäeval vastu Põlva Serviti. Kui HC Tallinn pole oma võiduarvet avanud, siis lõuna-eestlased paiknevad tabelis teisel kohal, nelja võidu ning ühe kaotusega. Esimene omavaheline kohtumine lõppes põlvakate suureskoorilise 46:31 ülekaaluga.

„Meie noored mängijad saavad sel nädalal kõva koormuse, kui Serviti vastu kohtumine on esimene seitsmest, kuna nädalavahetusel ootavad ees A-klassi võistlused. Positiivse uudisena saame mõned eemal olnud pallurid platsile tagasi ning loodetavasti on siis tiim koos. Eesmärgiks paneme ikka samm-sammu haaval edasi liikuda. Eelmises matšis harutasid Serviti mehed meie kaitse liiga lihtsalt lahti. Oleme sisse viinud mõned väiksed taktikalised muutused ning loodame neid kasutada ja katsetada,“ lõpetas HC Tallinna ja värske Eesti meeste käsipallikoondise peatreener Martin Noodla.