Trofeo delle Industrie kardivõistlus peeti esmakordselt juba 1971. aastal ning seal on edu saavutanud mitmed kuulsad sõitjad ning vormel-1 maailmameistrid. Erinevate klasside võitjate seast leiab sellised nimed nagu Nico Rosbergi, Fernando Alonso, Sebastian Vetteli ja Lewis Hamiltoni.

Mini U10 klassis võistelnud Albert Tamme võistlusnädalavahetus ei alanud kergelt. Vihmast tingitud keerulistel rajaoludel suutis Tamm oma grupi kvalifikatsioonis välja sõita 12. koha. Esimesest sõidust sai noor võidusõitja 15. koha. Teises sõidus parandas Tamm oma tulemust aga märgatavalt, tõustes kümme kohta ja lõpetades kuuendana. Need tulemused andsid talle eelfinaaliks 14. stardikoha.

Eelfinaalis suutis Tamm oma kohta taaskord kõvasti parandada, tõustes taas kuuendaks ning tihedas finaalis võitles eestlane välja koha poodiumil, lõpetades pika nädalavahetuse kolmandana.

Tamme klassis oli kokku 54 kardisõitjat, kellest finaali pääsesid 34. Esinelik lõpetas sama sekundi sees ning Tamme nimele läks ka finaalis välja sõidetud kiireima ringi aeg.