Karpenko pälvis kuuekilomeetrise soolosõidu järel võidu ajaga 2:12.11. Peagrupp finišeeris kohe tema selja taga, kus Petr Rikunov sai teise ja Mihkel Räim kolmanda koha.

„Võistlus oli kümnekilomeetristel ringidel ja üsna lahtine. Viimasele ringile minnes, ütles Mihkel, et pean minekuga kaasa minema ja saingi väikese grupiga minema. Keegi ei tahtnud seal tööd teha, seega otsustasin väikese künka peal rünnata ja sain üksi eest. Peale seda oli vaja veel kuus-seitse kilomeetrit vajutada ja kui kaks kilomeetrit enne finišit öeldi vaheks 25 sekundit, siis teadsin, et võit on taskus,“ ütles Karpenko Eesti Jalgratturite Liidu pressiteate vahendusel.

Eestlane mahtus pjedestaalile samuti päev hiljem peetud 88-kilomeetrisel neljandal etapil, kui sai Marini Nicolase (1:56.13) ja Petr Rikunovi (+0.00) järel kolmanda koha. Peagrupis lõpetanud Räim (+0.33) sai 14. koha.

Velotuuri kokkuvõttes hoiab nelja etapi järel esikohta Oleksandr Prevar. Andrei Stepanov kaotab talle 23 ja Räim 50 sekundiga. Karpenko (+4.59) on kuues. Kokku on mitmepäevasõidul kavas üheksa etappi.