Kalev/Cramo ääremängija Kregor Hermet ütles Delfi videointervjuus, et kuigi Kalev/Cramo kooseisus pole sel hooajal palju mängujuhi tüüpi pallureid, võiks tiim konkurentsis olla ka sel aastal. Eelmisel hooajal jõudis Kalev samas eurosarjas poolfinaali.

„Me oleme huvitav võistkond. Võib-olla pole me individuaalselt võttes meie trump, et teeme üks-üks mängides ja füüsiliselt kellelegi ära. Meie trump on üldine kiirus, võitluslikkus, palli liigutamine ja sellega saame olla vastasele ebameeldivad. Kui saame kaitsest enesekindluse kätte, on meil palju häid viskajaid. See tähendab, et meil ei olegi otseselt vaja meest, kes 20 sekundit põrgataks ja siis kellegi leiaks. Meil on kaare tagant nii palju ohtlikke mehi, et peame nad lihtsalt rünnakurütmiga õigel ajal üles leidma,“ selgitas ta.

„Tahaks arvata, et oleme kolmapäevaseks mänguks paremini valmis kui Meistrite liiga kvalifikatsiooniaknaks,“ lausus Hermet. Septembri teises pooles Türgis peetud Meistrite liiga valikturniiril piirdus Kalev/Cramo ühe mänguga, esimeses ringis jäädi alla Norrköpingi Dolphinsile. Eesti-Läti liigas pole kalevlased aga kaotuskibedust tundnud.

Vaata lisaks videost, kuidas on Hermeti hinnangul võistkonda sisse elanud uus täiendus Anthony Mathis.

Galerii Kalev/Cramo esmaspäevasest treeningust: