Mullu napilt kaheksa seast ehk kohamängudest eemale jäänud Roanne on hädas vigastustega. Kadri Moendadze tegi viga põlvele, Antoine Diot ja Cyril Langevine on hädas lihasvenitustega ning eelkõige tunnevad nad puudust Achilleuse kõõluse traumaga pikaks ajast rivist langenud 202-sentimeetrisest äärest Maxime Roosist.

Roanne on hooaja esimesest seitsmest mängust võitnud vaid kaks ning peatreener Jean-Dennis Choulet’ sõnul otsivad nad palehigis täiendusi. „Teeme klubi presidendiga seda, mida peame tegema. Olen poolteist kuud üritanud leida täiendusi, kuid turult kedagi võtta,“ oli ta nõutu.

Juhendaja sõnul tehti pakkumine ka Henri Drellile, kes mullu lõpetas hooaja samas klubis. Eestlane viskas kuues liigamängus keskmiselt kümme punkti, võttis maha kolm lauda ja andis kaks korvisöötu. Kuid Choulet’ väitel pole 23-aastane äär vedu võtnud.

Chicago Bulls loobus eestlase teenest, aga juhendaja väitel soovib 205-sentimeetrine äär end taas proovile panna G-liigas. „Oleme huvitatud, aga vastust me pole veel saanud. Et NBA treeninglaagris veedetud aja eest (boonus)raha saada, peab ta naasma G-liigasse. Kuid tegime talle väga hea pakkumise,“ lausus Choulet, kelle sõnul tehti sarnane pakkumine ka prantslasest äärele Amine Nouale, ent too on jätkuvalt Iisraeli klubi Holoni Hapoeli nimekirjas.