Hooaja kolmanda võidu teeninud pärnakad said avaveerandil üheksapunktilise (24:15) edumaa ja võitsid avapoolaja 43:31. Kolmanda veerandi lõpuks oli mäng sisuliselt tehtud, kui Pärnu edu oli kasvanud juba 64:43-le.

Pärnu resultatiivsemad olid Robert Valge ja Troy Barnies võrdselt 13 punktiga, Isaiah Hart lisas 12 silma.

Tartu Ülikool teenis täna võidulisa Ogre vastu, võites võõrsil 80:65. Otsustava spurdi tegid tartlased lõpuveerandil, mis võideti 23:14. Kolmas veerand oli tartlastele kuulunud koguni 21:6.

Märt Rosenthal kogus 33 mänguminutiga 22 punkti ja viis lauapalli. Tema efektiivsusnäitaja oli 28. Rinalds Malmanis sai kirja 20 punkti ja kuus lauapalli, Hendrik Eelmäe lõpetas mängu 14 punktiga.

Tartu peatreeneri Gundars Vetra hinnangul tõi võidu teise poolaja hea intensiivsus ja meeskondlik mäng.

„Suutsime teisel poolajal intensiivsust ja keskendumist parandada. Esimesel poolajal tegutsesime aeglaselt nii rünnakul kui kaitses ja ei suhelnud piisavalt hästi. Aga teisel poolajal olime paremini keskendunud, saime kiiresti vahe tagasi ja mängu üle kontrolli enda kätte. Hea, et seekord ei olnud lõpus mingit draamat ja saime mänguvõidu kindlalt kätte. Oli hea meeskondlik mäng, erinevatel hetkedel tõusid eri mängijad esile ja see tõi ka väga väärt võõrsil võidu,“ sõnas Vetra klubi pressiteate vahendusel.

Viiendat kohta jagama tõusnud Tartul on nüüd sarnaselt Pärnu Sadamale ja Riia VEFile tabelis kolm võitu ja kaks kaotust (Tabeliseis).

Tallinn Kalev/Snabb jäi võõrsil alla Riia Zellile 50:78 ning sai kahe võidu kõrvale kolmanda kaotuse. Kalevlased suutsid esimese 30 minutiga visata vaid 30 punkti ning olid juba lõpuveerandi eel 25-punktilises kaotusseisus.

Mängust kõigest 32%-list visketäpsust (18/56) näidanud ja lausa 27 pallikaotust teinud Kalevi poolel ei jõudnud ükski mees kahekohalise punktisummani. Klubi resultatiivseim oli 9 punkti toonud Aaron Jones.

Kalev/Cramo teenis täna viienda järjestikuse võidu, kui alistas Sakus peetud mängus Valmiera 108:68.