Sinitsõn nimetas enne kvalifikatsioonimänge Petrovi „kaotamise imevitsaks“ ja soovitas panustajatel raha tema vastu panna. Näpunäide osutus valeks, sest Petrov alistas kvalifikatsioonis 4:3 Inglismaa esindaja Sanderson Lami ja pääses põhitabelisse ehk 64 parema sekka.

„Vene Eurospordi kommentaator kutsus mind „kaotamise imevitsaks“, mis aitab tal raha minu vastu panna ja iga kord võita (see oli öeldud enne minu eilset matši). Loodetavasti pani ta palju raha vahele. Ja loodetavasti leiab Eurosport sellele tööle kellegi kompetentsema,“ kirjutas Petrov oma Twitteri kontol.

„Jah, kaotasin panuse,“ vastas Sinitsõn. „Aga võrreldes sellega, kui palju ma olen Petrovi kaotuste pealt võitnud ja kui palju ma võidan tulevikus, on see tühiasi.“

„Pane tähele, et ma ei solvanud sind. Lubasin endale vaid kriitikat. Hoopis sina solvad mind avalikult. Sinus on palju rohkem negatiivsust kui minus. Võta endale aega ja mõtle, mida pärast karjääri lõppu teha,“ lisas kommentaator.

Hiljem läks vaidlus teemal, kas Sinitsõn solvas Petrovi või tegi pelgalt kriitikat, edasi. Lisaks soovitas telekommentaator Petrovil endale treeneri hankida ja uhkustas, et tal on enam kui kümme korda rohkem Twitteri jälgijaid kui Petrovil. Petrov imestas omakorda, miks on kommentaatoril lubatud vahetult enne mänge panuseid panna. Sinitsõn vastas, et panustamine on keelatud ainult mängijatel endil.

Põhja-Iirimaa lahtiste 64 parema seas kohtub Petrov esmaspäeval kas tiitlikaitsja Mark Alleniga (Põhja-iirimaa) või Ben Mertensiga (Belgia).