Kalev alustas mängu väga hästi ja pääses avaveerandil korraks juba 14 punktiga (19:5) juhtima. Esimesele puhkepausile mindi kodumeeskonna eduseisus 24:13.

Teisel veerandil Kalevi kindel ülekaal jätkus ja poolajavileks kasvas vahe juba 52:31-le. Kolmandal veerandil kärises edu korraks 28-punktiliseks ning lõpuveerandile mindi Kalevi juhtimisel 75:50. Viimase neljandiku lõpuks näitas tabloo Kalevi 40-punktilist võitu 108:68.

Kalevil jõudis kuus mängijat kahekohalise punktisummani. Mihkel Kirves oli 16 punkti ja üheksa lauapalliga resultatiivseim, Manny Suarez ja Rauno Nurger tõid 13 ning Kregor Hermet, Oleksandr Kovliar ja Kristjan Kitsing kõik 11 silma.

Debüüdi teinud Kalevi värskeim täiendus Anthony Mathis viibis platsil 15 minutit ning kogus kolm punkti (visked mängust 1/6), kolm lauapalli ja ühe resultatiivse söödu.

Kui tavapäraselt peab Kalev/Cramo oma kohtumisi Tallinnas, siis Valmierat võõrusti Saku valla spordikeskuse uues majas.

Valitsev Eesti tšempion on alustanud hooaega viie võiduga võiduga. Eelnevalt alistati järjepanu Tartu Ülikooli Maks & Moorits, Läti Ülikool, Liepaja ja Kalev/Snabb.

Valmieral on tabelis kaks võitu ja neli kaotust. Sealjuures mõlemad võidud on tulnud just Eesti meeskondade vastu, sest oktoobri alguses alistasid nad 77:75 Rapla Avis Utilitase ning eelmisel nädalal 70:68 Pärnu Sadama.