Sappineni sõnul on Tallinnas ainult üks normaalne klubi ja nii valdavad teda lisaks Nõmme Kaljule sarnased tunded ka FCI Levadia suhtes.

„See on derby, see tähendab normaalses jalkariigis, et sa vihkad teist meeskonda ja ei lähe sinna kunagi. Õõvastav on see tiim, päris raske oli, kui mu väga hea sõber Frank seal mängis,“ rääkis Sappinen, kes on enda sõnul Floras olnud 8-aastasest peale.

Lancelot uuris Rauno Sappinenilt ka selle kohta, kas Eesti jalgpall siis ikkagi vajaks uuendust? Sappinen puikles esmalt vastamisest, mille peale Lancelot pani vaid puid alla: „Kas üks vestiga mees võib olla süüdi?“ ja Kohver täiendas: „Kas kala mädaneb peast?“

Selle peale muheleti vaikides ning mõne hetke pärast hakkas Kohver muretsema, et niimoodi ei lase jalgpalliliit enam oma mängijaid varsti Unibeti Jalkalebo saatesse.

Saate ajal on Sappinenil enda sõnul kolmas-neljas päev ilma karkudeta ja kuigi platsil loodab ta tagasi olla augustis või septembris, siis eelmisel suvel Jeruusalemma Hapoeliga liitunud mängumees Iisreali tagasi ei kipu.

Sappinen avas saates ka plaane, mis võiks teda oodata ees pärast mängijakarjääri lõppu. „Ma tahaks jalkasse väga edasi jääda, hakkan nüüd jaanuarist tegema treeneripabereid. Alustan D-kategooriast, „ rääkis jalgpallur.

Tervet saadet Rauno Sappineniga saab vaadata siit: