Itaalia väljaande La Provincia di Como andmetel on soomlane ostnud Põhja-Itaaliasse Como linna samanimelise järve lähedale kaks uut kodu.

Väidetavalt kavatseb 44-aastane vormelikuulsus kolida kesklinna lähedal asuvasse tallu, mille uhkel kinnistul on ka suur park, kust avaneb hingekosutav vaade ilusale Como linnale.

Kuna talu vajab aga suurt ja pikaaegset renoveerimist, elavad Räikkönenid seni kesklinna ajaloolises majas. Selles viiekorruselises majas on vaid kümme korterit ning majaelanike kasutuses on ka 500-ruutmeetrine erapark.

Itaalia meedia spekuleerib, et Räikköneni kolimise üheks põhjuseks on pere vanima lapse Robini (8) suur huvi kardispordi vastu. Põhja-Itaalias on märksa rohkem kardiradasid kui soomlase endises elukohas Šveitsis. Näiteks asub kuulus Lonato kardirada Comost vähem kui kahetunnise autosõidu kaugusel.

La Provincia di Como kirjutab, et Räikkönen on saanud oma uues kodulinnas peaaegu märkamatult ringi liikuda. Rohkem tähelepanu on pälvinud hoopis tema kaunis kaasa.

Räikköneni ja tema abikaasa Minttu peres kasvavad lisaks Robinile kaks tütart - Rianna ja tänavu sündinud Grace.

Kohaliku lehe andmeil on kuulus Soome perekond Como järve ümbrust külastanud arvukalt kordi ning armunud selle piirkonna loodusesse ja atmosfääri.

Räikkönen võitis MM-tiitli 2007. aastal Ferrari meeskonnaga. Kuningliku vormelisarjaga tegi kuulus soomlane lõpparve 2021. aasta hooaja järel. Räikköneni arvele jäi 21 etapivõitu ja 103 poodiumikohta.