Hispaania ajalehe andmetel on portugallasel võimalus Reali juhendajaks tõusta järgmisel suvel, kui praegune peatreener Carlo Ancelotti asub juhendama Brasiilia koondist.

60-aastase Mourinho leping Romaga lõppeb selle hooajaga ja Itaalias eeldatakse juba, et ta portugallane ei jätka nendega.

Kuna Reali fännidel on Mourinhost head mälestused, usub Mundo Deportivo, et Reali juhtkond kaalub portugallase palkamist väga tõsiselt.

Mourinho lahkus Realist 2013. aastal ning siis tuli tema asemele just Ancelotti. Aastaid hiljem, 2019. aastal, kaalus klubi juhtkond pärast Julen Lopetegui vallandamist taas Mourinho palkamist, kuid lõpuks andis Zinedine Zidane nõusoleku naasta ja võttis ise ameti üle.

Seekordne Mourinho tagasitulek sõltub nii Realist kui Ancelottist, kelle leping lõppeb järgmisel suvel. Jalgpalliringkondades eeldatakse, et Ancelotti läheb Brasiilia koondist treenima, kuid itaallasel pole veel Brasiilia alaliiduga lepingut ja ta ootab Madridi Reali otsust. Kui Real otsustab itaallasele uut lepingut pakkuda, võtaks Ancelotti selle arvatavasti vastu.

Lisaks Mourinhole on Hispaania meedias Reali uueks peatreeneriks pakutud taas Zidane`i ja Xabi Alonsot.