Toyota WRC-meeskond pole oma uue hooaja sõitjaid veel avaldanud, kuid suure tõenäosusega jätkatakse samade meestega. Sellele on varem korduvalt vihjanud ka tiimijuht Jari-Matti Latvala.

Ogier kinnitas WRC koduleheküljele antud usutluses, et oleks poole programmiga jätkates väga rahul.

„Kui saan samamoodi jätkata, siis arvan, et olen õnnelik,“ tunnistas ta. „See on enam-vähem meie plaan ja ma arvan, et see on hea variant nii meeskonna kui ka minu jaoks. Olen endiselt võimeline välja sõitma häid tulemusi ja mulle meeldib see, nii et ma ei näe põhjust, miks mitte samamoodi jätkata.“

​Järgmisel nädalal sõidetava Kesk-Euroopa ralli kohta ütles prantslane, et ei näe end suursoosikute hulgas, sest viiendana startides peab ta lootma kuivadele tingimustele.

„Kuna minu stardipositsioon ei pruugi olla selle jaoks optimaalne, pole ma väga kindel. Tõenäoliselt sõltub see ilmast ja kui on kuiv ilm, võime tõenäoliselt võidelda esikoha eest. Keerulisemate ja vihmasemate tingimuste korral võib mõne auto järel startimine olla üsna keeruline,“ märkis Ogier.

39-aastane Ogier on tänavu teinud väga korraliku hooaja. Tema arvel on juba kolm rallivõitu - Monte Carlos, Mehhikos ja Keenias.

Esmakordselt MM-il sõidetav Kesk-Euroopa asfaldiralli algab järgmisel neljapäeval.