Prieto surnukeha leiti esmaspäeva õhtul. Mängija otsingutest tegi otseülekannet ka Hispaania televisioon, kes näitas rongivagunite vahelt surnuna leitud Prietot otseülekandes. Prieto surnukeha oli kahe vaguni vahel, mis olid parasjagu liikumas Sevilla raudteejaama poole.

Telekanal TVE esines hiljem avaliku vabandusega. Prieto jäi kadunuks neljapäeval, kui tal paluti lahkuda rongist, millega ta soovis sõita kodulinna Cordobasse.

Cordoba noortetiimi parim väravakütt oli koos sõpradega Sevillas ning pidi hommikul kell 7.20 väljuva rongiga koju naasma. Antud rongipileti eest oli ta varem juba tasunud, kuid ta jäi õigest rongist maha. Seejärel üritas noormees sõita koju järgmise rongiga, millele tal aga piletit ei olnud. Kell 9.30 käskisid turvamehed tal raudteejaamast seetõttu lahkuda.

Väidetavalt lahkuski ta Santa Justa raudteejaamast olukorras, kus tal oli telefoni aku tühjaks saanud ning tal ei olnud kaasas ka sularaha.

Hispaania meedia teatel peeti 18-aastast ründajat Cordoba jalgpalliklubi üheks kõige talendikamaks mängijaks. Cordoba mängib Hispaania tugevuselt kolmandas liigas.