Belgia meedia kirjutab, et Rootsi fännid oli staadionil kuni kella neljani hommikul. Rootsi koondise mängijad viidi aga politseieskordi saatel staadionilt otse lennujaama.

„Belgia on juba EM-ile pääsme taganud ja meil see võimalus puudub. Seega ei näe ma vajadust kohtumise jätkamiseks ja ka selle uuesti pidamiseks,“ teatas matši järel Rootsi koondise kapten Victor Lindelöf.

Belgia Jalgpalli Liidu tegevjuht Manu Leroy avaldas kohalikule meediale, et info terrorirünnaku kohta jõudis nendeni enne kohtumise avavilet, kuid mänguga tehti siiski algust, kuna politsei ja turvafirmad andsid selleks loa. „Meieni jõudis info kümme minutit enne avavilet,“ avaldas ta.

Leroy teatel otsustati mäng pooleli jätta pärast arutelusid Rootsi koondise kapteniga. „Lõplik otsus staadionilt evakuatsiooni korraldamiseks võeti vastu kell 11.45. Hakkasime sektorite kaupa inimesi staadionilt ära toimetama. Rootsi fännid lahkusid staadionilt politseieskorti saatel. Samamoodi lahkusid ka Rootsi koondise mängijad, kes siirdusi staadionilt otse lennujaama ja lendasid koju,“ sõnas Leroy.

Belgia peaminister Alexander De Croo avaldas teisipäeva hommikul peetud pressikonverentsil, et terrorist oligi sihikule võtnud Rootsi koondise poolehoidjad ning tegemist olevat olnud teadliku sammuga.