Rapla juhtis avaveerandi järel 20:16. Teist perioodi alustas Läti klubi 10:2 spurdiga ja pääses ette 26:22. Kodumeeskond tegi veerandi keskel omapoolse 12:2 vahespurdi ja lõpetas avapoolaja 42:34 eduseisus.

Kolmanda veerandi lõpuks juhtis Rapla 65:51 ja seda edu enam käest ei antud.

Rapla parim oli 14 punkti visanud Tormi Niits. Martin Paasoja tõi 12 ja Volodymyr Shevchenko 11 silma. Rapla uusim täiendus, ameeriklasest ääremängija Malik Pope mängis 10 minutit ning kogus 7 punkti ja ühe lauapalli.

Raplal on nüüd tabelis kaks võitu ja kolm kaotust.

Mängu eel:

Rapla on hooaja esimesest neljas kohtumisest teeninud ühe võidu, kui võõral väljakul alistati lisaaja järel 77:75 Ogre. Viimati toimunud mängus tunnistati võõral väljakul Prometei 90:66 paremust.

Läti Ülikoolil on sarnaselt Raplale turniiritabelis üks võit. Kaotatud on neli matši, sealhulgas 48-punktiline allajäämine Kalev/Cramole. Ainus võit teeniti koduväljakul Valmiera Glass Via vastu.

Rapla tänavuse hooaja suurim korvikütt on olnud Bosnia passiga keskmängija Obrad Tomic, kes on nelja kohtumise jooksul visanud keskmiselt 14,3 punkti. Kandvat rolli mängivad ka teised leegionärid, eesotsas ameeriklane Eric Lorenzo Hunter ja ukrainlane Volodymyr Shevchenko.

Esmaspäeva õhtul teatas Rapla, et leping on sõlmitud ka ameeriklasest ääremängija Malik Pope’iga, kes asendab vigastada saanud Raylon Howardit.

Enne Eestisse tulekut on Pope mänginud nii NBA G-liigas, Kreeka kõrgliigas, Saksamaalt esiliigas, Dominikaanis, Kolumbias kui ka viimati käesoleva hooaja algul Portugali hõbedasatsis Lissaboni Sportingus. Pope jõudis tänavu Portugali liigas osaleda kahes kohtumises, kus tema keskmisteks näitajateks jäid 4 punkti ja 3 lauapalli.