Kordusmäng oli Serviti jaoks vaevaline. Hendrik Varul tegi küll esimesel minutil Serviti skoori kasvatamisega algust, kuid mängu seitsmendaks minutiks oli Serviti maha jäänud juba nelja väravaga, seisuks 1:5. Väravalisa leidis Serviti alles üheksandal minutil, kui Varul taas viske realiseeris.

Servitil läks vastasest rohkem aega, et mängu siseneda, ent alates 15. minutist, mil seis oli 5:7, demonstreeris Põlva meeskonna mängupilt paranemismärke. 23. mänguminutini suudeti hoida kaheväravalist vahemaad, misjärel sõudis Valur eest ära. Vahepeal kuueväravalisesse kaotusseisu langenud Serviti suutis olukorda pisut parandada ning esimesele poolajale tõmmati joon alla numbritega 14:19.

Tunneli lõpus valgust aga ei paistnud ning teise poolaja 13. minutil leidis Serviti ennast 10-väravalisest kaotusseisust. Olukorda raskendas ka kaitsemängija Arturs Meikšansi punane kaart. Mänguaega teeninud noormängijad Karl Markus Kannel, Jaanus Peeter Rüütli, Kermo Saksing ja Jass Einassoo tegid Serviti ridades eurosarja debüüdi ja vähendasid vahepeal 13-väravalise kaotusseisu 11 värava peale. Nõnda kaotas Serviti korduskohtumise seisuga 28:39. Kahe mängu koondtulemuseks kujunes 57:71.

Serviti resultatiivseim oli Hendrik Varul viie väravaga. Valuri parimad olid Andri Finnsson ja Benedikt Gunnar Oskarsson kuue väravaga.

“Suureks probleemiks oli olümpiamedalistist väravavaht Gustavsson. Panime alguses neli üks-üks olukorda talle pihta ja ei kosunudki ära. Kui eilne mäng oli kokkuvõtlikult hea ja meeste üle sai uhke olla, siis täna ei saa olla millegagi rahul,“ kommenteeris Serviti peatreener Kalmer Musting.

“Tehnilist praaki oli esimesel poolajal üheksa ja sellele lisaks veel hunnik realiseerimata üks-üks olukordi. Samuti ei mänginud teisel poolajal Hendrik Varul kaasa ning mänguaega said noored,“ lisas ta.