Paraku lõppes finaalmatš Šultsi jaoks esimese raundi tehnilise nokaudiga. Edasi võitlemisel sai takistuseks hüppega põlvelöögist saadud lõikehaav laubale.

Šultsi võitis finaalis ja turniirivõitjaks krooniti Saksamaa passiga iraanlane Mahmud Karoo Giahi. Turniir peeti kergkeskkaalus (-77 kg) ja Giahi sai endale õiguse välja kutsuda King of Kingsi valitsev maailmameister Chico Kwasi (Holland), kes on kanda kinnitamas ka mainekas Glory võitlussarjas.

„Sain kaks nädalat tagasi oma passi. Olen elanud pikalt pimeduses ja näinud palju valu, mida toon nüüd ka sulle! Mul pole midagi kaotada,“ kõlas iraanlase sõnum Kwasile.

Mahmud Karoo Giahi.

Šults oli tegelikult kaotanud ka poolfinaali leedulasele Raimondas Avlaseviciusele, kes oli saanud kohtunike ühehäälse otsusega võidu, kuid pidi kahe matši vahepeal loobuma vigastuse tõttu. Tema varasemates matšides oli näha vasaku jala siseküljel võigast verevalumit, mis nii veerandfinaalis kui ka poolfinaalis veel korralikult tümitada sai.

Teine eestlane Anmar Knutt pidi kaheksa mehe turniiri veerandfinaalis tunnistama Avlaseviciuse paremust kolmanda raundi tehnilise nokaudiga. Leeduka vedasid lõpliku võiduni tabav põlvelöök näkku ja sellele järgnenud käelöögid, mida Knutt enam kaitsta ei jõudnud ja mis kohtuniku sekkumist nõudsid.

Anmar Knutt jäi just alla leedulasele Raimondas Avlaseviciusele.

Šults alistas veerandfinaalis teise raundi tehnilise nokaudiga Saksa võitleja Philip Radomski.

Õhtu viimases matšis olid vastamisi raskekaallased Denis Smoldarev ja leedukas Ignas Pauliukevicius. Teise raundi tehnilise nokaudiga jättis võidu koju Smoldarev, kes tegi vastase võitlusvõimetuks ridamisi jagatud low-kick’idega.

Denis Smoldarev jagamas low-kick’e Ignas Paulikeviciusele.

Kodupublik sai enne kaheksa mehe turniiri finaali rõõmustada ka Allan Valasatõhi üle, kes kaalukategoorias -71 kg peetud Muay Thai matšis oli kohtunike ühehäälse otsusega alistanud Norrat esindava Mir Rahimi.

Andres Halek kaotas kohtunike ühehäälse otsusega -77 kg kaaluvate meeste matšis ukrainlasele Anton Polistšukile.