26-aastane Loubet teatas reedel, et tema ja Nicolas Gilsouli teed lähevad lahku.

Prantslane kirjutas sellest sotsiaalmeedias. „Meie teed lähevad arvatust kiiremini lahku vaatamata meie mõlema otsusekindlusele edukalt koostööd teha,“ kommenteeris Loubet oma otsust Facebooki kontol.

Loubet on sel hooajal sõitnud oma esimese täispika hooaja WRC põhiklassis. Vaatamata koostöö kiirele lõppemisele tänas prantslane Gilsouli saadud kogemuste eest.

„Kogemused, mida oled suutnud mulle mu esimesel täishooajal pakkuda, on tuleviku jaoks ikka tõeliselt väärtuslikud,“ kirjutas Loubet. „Soovin sulle Nicolas Gilsoul kõike head edaspidiseks.“

41-aastane belglane Gilsoul on väga kogenud kaardilugeja. Varem on ta pikalt töötanud koos kaasmaalase Thierry Neuville’iga, kellega koos võideti 13 MM-rallit.

Loubet palkas Gilsouli oma kaardilugejaks selleks hooajaks, kuid prantslase jaoks on aasta valmistanud suure pettumuse. Meeste viimaseks ühiseks võistluseks jäi Tšiili MM-ralli, kus Loubet keeras juba kolmandal kiiruskatsel oma Fordi üle katuse.

Loubet järgmine võistlus on juba selle kuu lõpus, kui sõidetakse Kesk-Euroopa ralli. Hetkel pole veel teada, kellest saab prantslase uus abiline.

Gilsoul ei ole Loubet ootamatut koostöö lõpetamise otsust seni kommenteerinud.