Heina selja taha löödi esimene pall peaga juba 9. minutil, kui umbes seitsme meetri peal jäi täiesti vabaks Toral Bayramov. Kuigi kordust vaadates võis jääda mulje, et teda katma pidanud, kuid vastasest liiga kaugel seisnud Artur Pikk takistas löögi hetkel natuke Heina vaatevälja, siis puurivahi enda sõnul see nii ei olnud.

„Ei, ma ei ütleks, et keegi midagi takistas. Peage löödi lihtsalt nurka,“ nentis Hein. Küsimusele, kas tal endal oleks olnud tagantjärele tark olles midagi paremini teha, vastas Hein: „Ideaalis võiks iga värava ära tõrjuda.“

Teise palli pidi Hein võrgust noppima avapoolaja kolmanda üleminuti penalti järel. „Ma isegi ei tea, mis seal penalti tekitanud olukorras juhtus... Esimese värava puhul kaotasime lihtsalt palli. Sellisel rahvusvahelisel tasemel karistatakse need momendid kiirelt ära, neil on selleks piisavalt kvaliteeti,“ lisas Hein.

Koondise peatreenerilt Thomas Häberlilt küsiti pressikonverentsil, kas meeskond on kriisis, mille peale šveitslane meedia kallal pisut tõreles, väites, et avalikkuse ootused ja reaalsus ei käi kokku ning fännid ei austa tugevaid vastasvõistkondi.

Hein ütles samasisulisele küsimusele vastates: „Neli mängu ilma võiduta on jalgpallis päris palju. Kindlasti pole meil praegu hea seeria käimas. Meile on löödud palju väravaid. Eks me alati proovime teha õiget asja, aga paratamatult on vastasvõistkonnad meid individuaalse kvaliteedi poolest tugevamad. See tähendab, et peame hakkama võistkondlikult paremini mängima.“

Hein leidis tänasest mängust siiski ka nii mõndagi positiivset, mida välja tuua: „Peame täna siit palju asju kaasa võtma. Olime nurka surutud ja pidime teatud hetkedel palliga ise ette võtma. Selle palliga mängu peamegi [positiivsena] kaasa võtma. Edaspidi tuleb leida natuke parem balanss.“

„Võrreldes võõrsilmänguga olime täna terve kohtumise vältel mängus sees. Võõrsil domineerisid pigem nemad teist poolaega. Eks me pidime täna korrektuure tegema ja initsiatiivi haarama, et väravad tagasi lüüa, aga kahjuks ei õnnestunud,“ lisas Hein.

Fännid tulevad mängu vaatama ja ootavad meid iga kord tulemust. Neil on õigus meie peale pahurad olla.

Enne väljakult riietusruumi suundumist pidid koondislased kuulma oma fännitribüüni kõva vilekoori. Mängijad seisid otsatribüüni ees ja kuulasid, kuidas toetajad neid valjuhäälselt „tümitavad“. Mida fännid täpselt skandeerisid, jäi Heinale arusaamatuks. Ta tunnistas, et meeldiv hetk see ei olnud.

„Fännid tulevad mängu vaatama ja ootavad meid iga kord tulemust. Neil on õigus meie peale pahurad olla. Peame hakkama ise midagi paremini tegema, et see kõik muutuks,“ rääkis Hein.

„Suur aitäh siiski kõigile fännidele. Kuigi meie seeria pole positiivne, tuli meid siiski üle 5000 inimese toetama. Me kindlasti üritame. Peame samm-sammult paremaks saama. Täna oli palju asju, mida me peame järgmistes mängudes paremini realiseerima.“