Serviti mäng sujus Kehras libedalt, samal ajal kui Kehra meeskond ise vaevles realiseerimisprobleemide küüsis. 10. mänguminutil oli seis 8:2 Servitile ning kümmekond minutit hiljem oli Põlva klubi juhtimas juba numbritega 15:5. Serviti skoorimist dikteerisid Jürgen Rooba ja Tõnis Kase. Poolajapausile mindi seisult 19:7.

Teise poolaja teisel minutil viskas Serviti 20. värava, ent Kehra kümnes värav täitus alles 40. minutil. Mängu lõpuks jäi tabloole skoor 33:20.

Serviti ridades viskas enim väravaid Jürgen Rooba, kelle arvele jäi kuus tabamust. Viis väravat sai kirja Sander Sarapuu. Kehra skooritegijad Kristofer Liedemann, Indrek Normak ja Martin Kikkas jäid nelja värava peale.

Mistra ja Viljandi vaheline matš oli märksa põnevam. 10. minutiks oli seis viigis 3:3. Valesöötude ja möödavisete arvelt kasvas skoor aegamööda – 11 minutit hiljem ehk 21. minutiks olid mõlemad pooled suutnud visata vaid kaks lisaväravat. Esimene poolaeg lõppes 12:7 Viljandi kasuks.

Teisel poolajal hakkas Mistra kaotusseisu vähendama ning 57. minutil oli vahe vaid üheväravaline. Viljandi lõpetas siiski mängu kindlamalt ja võitis 26:24.

Mistra resultatiivseim oli Serhii Orlovskyi üheksa väravaga. Viljandi eest viskasid kuus väravat Kristo Voika ja Hendrik Koks.