Talviku alustas koostööd USA tiimi CREO Racinguga. Tiimi esindaja Jeff Crutcheri sõnul on Talviku kõige andekam sõitja, kellega nad seni töötanud on. Lisaks eestlasele on tiimis veel Kanada sportlane Tyler Gibbs ja Dawson Kaub Kansasest.

Talviku sõnul plaanib ta superkrossi sõitma hakata ja USA-s on selleks paremad tingimused. Tema uuele tiimile pidavat meeldima Talviku agressiivne sõidustiil ja nad arvavad, et superkross sobiks talle.

Üheskoos enda parima sõbra ja mehaaniku Marek Künnapasega alustatakse juba uue nädala alguses teed USA poole.

Talviku hakkab esialgu kaasa sõitma superkrossi alamsarja, mis algab juba novembris. Veebruaris plaanib noormees osa võtta juba päris superkrossi sarjast.

Tänavu USA-s kolm etappi kaasa teinud Harri Kullas loodab samuti järgmise aasta Ühendriikides veeta. Kullas võistles viiendat hooaega Inglismaa tiimi Cab Screens Crescent Yamaha all, kuid tiim lõpetas töö ja sportlane on praegu töötu.

Kullase sõnul oleks USA-s võistlemine talle väga meeltmööda, kuid kõik USA ja MM-i tiimid on nüüdseks täis. „Vaatame, äkki midagi veel leiab, kuid hetkel on jah kõik hästi lahtine,“ selgitas Kullas.