Viimsi kaotas avaveerandi 15:23. Teise perioodi keskel olid kodumeeskonna kaotusnumbrid veel 25:33, kuid siis tegid lätlased mõne minutiga 17:3 vahespurdi. Poolajavileks olid tablool numbrid 34:52 ja kolmanda veerandi lõpuks oli vahe kärisenud juba 48:70-le. Lõpuvile kõlades näitas tabloo lätlaste 32-punktilist võitu 91:59.

Ogre parimad olid 20 punkti visanud Matiss Kulackovskis ning 15 silma ja 10 lauda kogunud Kristaps Dargais.

Viimsi poolel tegi hea mängu Kristjan Kokk, kelle arvele kogunes 18 punkti (visked mängust 8/12). Artem Kovalov lisas 10 ja Jorgen Rikberg 8 punkti.

Viimsil on nüüd viiest mängust üks võit. Keilale, Prometeile ja TalTechile kaotati kindlalt, aga pühapäeval suudeti võõrsil 69:56 võita Tallinna Kalev/Snabbi.

Ogrel on kaks võitu ja kaks kaotust. Laupäeval võitis Ogre Läti Ülikooli, enne seda jäädi alla nii Raplale kui ka Riia VEF-ile.

Mängu eel:

Viimsi peatreener Valdo Lips tänase mängu eel: „Tuleb väga raske mäng meie võistkonna jaoks. Vastaseks on kogenud ja jõulised mängijad. Peame olema valmis füüsiliseks mänguks ning mitte laskma end kergelt n-ö ära lükata. Rumalad eksimused (sh pallikaotused) tuleb viia miinimumi, sest Ogre karistab need kindlasti koheselt valusalt. Vigastustega on endiselt väljas Gerrit Lehe, Aleksander Oliver Hint ja Ron Laanemaa. Ken-Martti Reinarti mängimine selgub mängupäeva jooksul.“