Delfi vormeli-podcastis „Ringiga ees“ võtsid saatejuhid Kaspar Ruus, Kaspar Kütt ning Tarmo Klaar Kataris toimunu põhjalikumalt luubi alla.

Saate teemad:

- Max Verstappen tõusis ühele pulgale selliste suurkujudega nagu Niki Lauda, Nelson Piquet, Ayrton Senna, Jackie Stewart ja Jack Brabham. Missuguse pärandi on Red Bulli äss juba vormelimaailma jätnud? Kas Verstappen on kõvem sõitja kui Red Bulliga neli tiitlit võitnud Sebastian Vettel?

- Ebainimlikud tingimused Kataris. Logan Sargeant katkestas halva enesetunde tõttu, Esteban Ocon oksendas sõidu ajal kiivrisse. Mitmed sõitjad ronisid pärast finišit vaevu vormelist välja. Ime, et keegi niimoodi tõsist avariid ei teinud.

- Keerulised olud panid Pirelli rehvid proovile ja põhisõidus pidid kõik mehed vähemalt kolm korda boksis käima. Miks oli tänavune Katari GP rehvidele niivõrd keeruline?

- Oscar Piastri sai McLarenis esimese “võidu“ kätte ennem kui kogenum tiimikaaslane Lando Norris. Kas McLarenil on uus esisõitja?

- Sergio Perez (Red Bull) ja Lance Stroll (Aston Martin) teevad ühe eksimuse teise järel. Kas mõlemat sõitjat ähvardab peagi hundipass?

- Mercedese duo George Russell ja Lewis Hamilton ei mahtunud taas ühte kurvi ära. Miks?

Nendel ja teistel teemadel arutlesid „Ringiga ees“ saatejuhid juba stuudios pikemalt. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!