Pogba andis saatusliku positiivse A-proovi 20. augustil, kui Juventus sai võõrsil 3:0 jagu Udinesest. Prantslane selles matšis väljakule ei pääsenud, kuid kutsuti juhusliku valiku läbi ikkagi proovi andma. Analüüs näitas, et Pogba organismis oli testosterooni tase lubatust kõrgem.

Kuigi prantslase leping Juventusega kehtib 2026. aastani ning poolkaitsja peaks selle alusel teenima 10 miljoni euro suurust aastapalka, siis ajutise võistluskeelu tõttu otsustas Torino klubi ta töötasu oluliselt kärpida. Nimelt makstakse Pogbale edaspidi miinimumpalka 2000 eurot kuus, mida on 238 korda vähem kui ta praegu teenib (833 000 eurot kuus).

Süüdimõistva otsuse korral võib Pogbad ees oodata kuni nelja aasta pikkune võistluskeeld. Kui tal õnnestub tõestada, et testosteroon sattus organismi tahtmatult, siis väheneks karistus kahe aasta võrra. Ning kui suudetakse tõestada, et testosterooni manustati väljaspool võistlushooaega ja tänu sellele ei saadud sportlikku eelist, siis võib võistluskeeld kesta kõigest mõned kuud.

Need potentsiaalsed stsenaariumid on aga ajendanud Pogbat alustama meeleheitlikku operatsiooni, vahendab Daily Mail. Briti väljaande teatel laseb Pogba laboris analüüsida kõiki oma naise kosmeetikatooteid, mida tal kodust leida õnnestub ning loodab seeläbi kohtus oma süütust tõestada.

Kui Pogbale määratud võistluskeeld kestab kauem kui kuus kuud, siis on Juventusel õigus prantslase leping lõpetada, vahendab Expressen.