„Aktiivsete ja tublide inimestega vesteldes tuli minu kandidatuur jutuks ning reeglina ma otsuseid langetades eriti pikalt ei mõtle. Olen Keskerakonna liige olnud 14 aastat ja hea meelega aitan kaasa kodukoha piirkonna arengule,“ lausus Avo Keel pressiteate vahendusel. “Tahan täie jõuga piirkonna arendamisele pühenduda. Lähtun põhimõttest: “Kui tahad minna kiiresti, mine üksi. Kui tahad jõuda kaugele, tuleb minna koos.“"

Rannavõrkpallis Atlanta olümpial mänginud ning treenerina Eesti ja Läti rahvusmeeskonna Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile viinud Keel töötab Cronimet võrkpalliliiga koordinaatorina ja aitab osakoormusega kaasa Saaremaa võrkpalli arengule.

„Poliitika pakub sarnaselt spordile mõnusat närvikõdi. Eesti vajab Keskerakonna aetavat tasakaalukat ja keskklassile suunatud poliitikat ning annan endast parima, et Pärnumaa piirkond oleks ühtehoidev ja tegus,“ rääkis Valgetähe IV klassi teenetemärgi omanik Avo Keel.

Pärnumaa piirkonna juhatuse liikmeteks valiti Hillar Talvik, Varje Tipp, Ardo Aasa, Ants Lopsik, Mihkel Soomets, Merike Tuhkanen, Andres-Kenno Õunap, Anne Betker, Anneli Uustalu, Karmo Konts, Tatjana Gussarova ja Ande Arula.

Volikogu liikmeteks valiti Ants Lopsik, Marko Šorin, Varje Tipp, Hillar Talvik, Jüri Kirss ja Merike Tuhkanen. Revisjonikomisjoni liikmeteks valiti Astrid Sinisalu, Liivia Enn ja Jüri Kirss.