Prometei alistas reedel Keila Tervisekeskuses sealse Coolbeti meeskonna 89:74, kuid tähelepanelikud korvpallifännid märkasid, et Ukraina klubi pingil polnud peatreener Ronen Ginzburgi. Klubi president Volodõmõr Dubinski selgitas sotsiaalmeedias mehe puudumise tagamaid.

"Olen saanud palju sõnumeid, kus uuritakse, miks polnud peatreener Eestis toimunud mängul. Ronen sõitis Iisraeli poja pulma ja pidi meeskonnaga liituma esmaspäeval Türgis. Aga täna kuulsid kõik riigis toimunud kohutavast raketirünnakust, kus tuhanded pommid langesid Iisraeli territooriumile,“ kirjutas Prometei vedaja sotsiaalmeedias.

Dubinski sõnul Ginzburg helistas talle laupäeval hommikul ja teatas, et temaga on kõik korras. "Ta oli pommivarjendis, aga hetkel on teed kinni, lennujaamad suletud ja internetiga on probleeme. Kuid temaga on kõik korras. Kahjuks ei juhtunud need kohutavad sündmused Iisraelis esimest korda, ja me mõistame, mida Iisraeli rahvas praegu tunneb. Meie mõtted on praegu Roneni ja kogu Iisraeli rahvaga. Peame vastu, oleme temaga ühenduses ja hoiame teid sündmuste arengutega kursis," lisas ta.

Paf liiga valitseval tšempionil on tabelis kirjas kaks võitut, sest septembri lõpus alistasid nad kindlalt 106:61 Viimsi.