Avapäeva järel Ken Torni ees 1,1-sekundilise edu haaranud Tänak rajas võidule aluse laupäeva hommikuste katsetega, kus vahe kärises 18,2 sekundini. Kuigi Torn võitis viimased neli kiiruskatset, siis esikohaks sellest ei piisanud ja lõpuks lahutas kaht meest 9,2 sekundit.

"Oli aus võidusõit. Eile alustas Ken hästi ja mina piisavalt kehvasti. Ilmselgelt ma ei olnud sellises tempos nagu selle autoga olema peaks. Oli huvitav öö ja ise arvasime, et tuleb sportlik päev. Aga hommikul võtsin ennast esimeseks paariks katseks vähe kokku ja Robi tegi ka head tööd, nii et saime vahe sisse. Pealelõunal pidime edu hoidma ja võidu koju tooma. Ken hoidis piisavalt palju tempot peal, et päris niisama ei saanud ka sõita," rääkis Tänak pärast rallit.

Kaardilugeja ametit proovinud Virvese sõnul oli Tänaku kõrval sõitmine omamoodi hirmus kogemus. "Oli isegi väga hirmus. Ootasin, et see on lihtsam, aga oli korralik väljakutse, kuid samas väga lahe ka!"

Tänaku agressiivne sõit ajas aga kohati kaardilugeja iiveldama: "Süda läks natuke pahaks peale teist Unda katset, aga midagi liiga hullu polnud. See oli esimene katse, kus ma proovisin tegeleda ainult enda tööga ja mitte vaadata, mis ta teeb. See andis kohe tunda, kui ma polnud kõige kursis, mis väljas toimub," muigas Virves.

Vaata videointervjuud!