Leedukad olid seejuures korraks ka 15-punktilises (25:40) kaotusseisus. Suurepärases hoos oli vigastuspausilt naasnud Keenan Evans, kes tõi Leedu klubile 25 punkti. Kapten Edgaras Ulanovas panustas võitu 11 silma, neli lauapalli ja kolm resultatiivset söötu.

„Võitsime sellise tugeva meeskonna nagu Bologna Virtuse, mis on kogenud tiim. Nende fännide ees on raske mängida, aga teisel poolajal mängisime üksteise suhtes suurema usaldusega ja võitlesime lõpuni,“ kommenteeris Žalgirise peatreener Kazys Maksvytis mängujärgsel pressikonverentsil.

“Olen Keenani [Evansi] üle väga õnnelik, tal oli eelmisel aastal kurb hooaja lõpp. Esimesest päevast peale on ta olnud väga professionaalne, ta vääris sellist tagasitulekut," kiitis peatreener ameeriklast.

Barcelona võitis Istanbuli Anadolu Efesit kindlalt 91:74. Pikalt NBA-s leiba teeninud Willy Hernangomez viskas 16 minutiga koguni 18 punkti (visked mängust 7/8).

„Ülirõõmus ja üliuhke meeskonna üle,“ kommenteeris Hernangomez. “Me võitlesime 40 minutit. Oleme kõvasti tööd teinud, et paremaks saada. Meil on uus meeskond, kuid meie ootused on väga kõrged."

Teistes kohtumistes alistas Belgradi Crvena Zvezda Villeurbanne`i Asveli 94:73, Tel Avivi Maccabi Partizani 96:81 ja Müncheni Bayern sakslaste vastasseisus Berliini Alba 80:68.

Täna alustab hooaega ka Maik-Kalev Kotsari ja Sander Raieste koduklubi Vitoria Baskonia, kes võõrustab valitsevat meistrit Madridi Reali.