Keila kaotas esimese veerandaja 11:16 ja läks poolajapausile 26:39 kaotusseisus. Teisel poolajal Ukraina tippklubi edu maha ei mänginud ning võttis kindla 89:74 võidu.

Keila parimad olid Karlis Zunda ja Andrii Mõronenko, kes viskasid mõlemad 16 punkti ja noppisid vastavalt kümme ja üheksa lauapalli. Prometei resultatiivseimaks kerkis Illja Sidorov 16 silmaga.

Teistes kohtumistes tunnistas Keila Coolbet kodusaalis BC Prometei 89:74 paremust (kohtumine ka Delfi TV-s), Valmiera alistas lisaajal Rapla 77:75 ja Ventspils kaotas lisaajal Liepajale 96:102.

Enne mängu:

Ukrainlaste Prometeil on siiani tabelis üks võit, kui Viimsi alistati kindlalt 106:61. Keila on pidanud kolm mängu ning võitnud samuti Viimsit (90:72) ja kaotanud Pärnule (66:83) ja Riia Zeļļile (56:77).

Keila Coolbeti peatreener Peep Pahv: „Alanud hooaja esimene kodumäng toob Keilasse kohe tugevaima meeskonna, keda tänavu on võimalik Eestis näha. Tasemelt on Prometei Euroliiga meeskond. Meile pakub see võimaluse ennast sellisel tasemel proovile panna ja saada aimu, kus tegelikult asume. Oleme korralikult valmistunud ja kahe kaotuse järel oma mänguplaani kohendanud. Kõikidest plaanidest on aga olulisem üks - võitlusvaim. Kui suudame oma taset hoida, võidelda viimse hingetõmbeni, oleme publiku austuse ära teeninud.“